Asto CT

Equina CT

Forradalmi újítás a lovak CT diagnosztikájára: Alacsonyabb dózisú szedálás Tökéletes alkalmazkodás a különböző méretű lovakhoz A gantry vertikálisan és horizontálisan is képes szkennelni fej/nyak felvételek végtagpár felvételek természetes helyzetben, terheléssel történő szkennelése Alacsony dózis, alacsony szórt sugárzás. A személyzet a ló mellett maradhat Gyors szkennelési idő. (30 másodperc/ régió), részletgazdag felvételek

Többszeletes, helikális CT milliméter alatti felbontással, a legmodernebb robotika és a fejlett ventilátor-sugaras CT együttes alkalmazásával úttörő a piacon. Így a legkorszerűbb szűrést és diagnózist biztosítja lovak számára altatás nélkül.Ellenáll az 1000 kg-os ütőerőnek, és lehetővé teszi a képvezérelt műtétet, így egyedülállóan a lóállatorvosi praxis szigorú követelményeihez tervezték. Biztonságos, kiváló minőségű CT-képalkotást tesz lehetővé a lovak életminőségének javítása érdekében, hiszen a legmodernebb ló CT-berendezést a lovak igényeihez igazították, úgy, hogy az állat számára a legbiztonságosabb legyen.

A 92 cm-es furata és a hozzá tartozó 75 cm-es látómező megkönnyíti minden lóméret felvételét, a póniktól a nagymértű lovakig. A forgó robotgantrynak köszönhetően az Equina rugalmas, így lehetővé teszi a fej és a nyak képalkotását is. ü Főbb alkalmazások: a lovak végtag párjainak felvétele, valamint a fej és a nyak betegségeinek pontos diagnózisa

Az álló lovakat csont- és lágyszöveteit a végtagpárok csípőcsontjáig vagy lábszárcsontjáig képezi le, így ideális a patológiák felderítésére terhelési körülmények között, így a terheléses törések korai jelei kimutathatóak. A lágyrészek, például az ín megvastagodása és szakadása egyértelműen megítélhető. A széles gantry-nyílásnak köszönhetően a nyaki gerinc elváltozásai, valamint a fog-és arcüreg betegségei detektálhatóak.

A vizsgálat ideje régiónként kevesebb, mint 30 másodperc. 24 detektorsort használ gyors (1 másodperces) forgás mellett, másodpercenként 36 szeletes CT-képet alkot. A széles, folyamatos függőleges és vízszintes letapogatási mezőkkel, kiváló minőségű, diagnosztikus felvételeket biztosít. Csúszásmentes ütéscsillapító felülettel és ütközésérzékelőkkel rendelkezik.

Dózisszintje, szórt sugárzása aagyon alacsony a személyzet ólom kötényben a ló mellett tartózkodhat a felvétel alatt.

IP53 szabvány szerinti kialakítású, zárt burkolatú, a könnyen tisztítható készülék, melyet a poros környezetben való használatra terveztek.

GreenSound Plusz Kft.
1037 Budapest, Montevideó utca 5.
Minden jog fenntartva! © 2023
Telefon: +36 1 788 1180
Email: info@greensound.hu