Magunkról

Bemutatkozás

A Green Sound cégcsoportot 1993-ban, kórháztechnikában jártas szakemberek alapították azzal a céllal, hogy folyamatosan, magas színvonalú ellátást biztosítson a magyarországi kórházak részére. Cégünk számos elismert, külföldi gyártó kizárólagos magyar forgalmazója.

A személyes elkötelezettség

Cégünk sikereit munkatársaink elkötelezett tevékenysége, szakértelme teszi lehetővé. Hiiszünk abban, hogy a személyes elkötelezettségünk hozzásegíti a hozzánk fordulókat magasabb színvonalú szolgáltatás nyújtásához.

A minőség

Alapfilozófiánk része, hogy folyamatos minőségi szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfelünknek. Ennek érdekében bevezetésre került a tevékenységi körünket teljes mértékben lefedő ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszer. Minőségügyi rendszerünk kiterjed beszállítóink vizsgálatára is.

A célok

Mi a Green Sound Plusz Kft. munkatársai, ahogy eddig, úgy a jövőben is igyekszünk tudásunk legjavával szolgálni az egészségügyet, és hozzájárulni ahhoz, hogy a kórházak páciensei a legmodernebb eszközökkel a leghatékonyabban ellátáshoz jussanak.